ХЛАДИЛЕН СКЛАД И ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ

хладилен склад русе

Компания Мегафрукт Логистик разполага с модерен хладилен склад в Русе. Ние сме доверен и надежден партньор за всеки бизнес, който разчита на първокласното съхранение на хранителни продукти със специален режим. Иновативната ни хладилна и логистична база се намира на изключително удобна локация – тя е разположена на главния път Русе-Велико Търново. Базата е изградена с възможност за сигурно съхранение на всякакви видове хранителни продукти от неживотински и животински произход по стриктните стандарти на ЕС.

Оборудван хладилен склад в Русе

Нашият хладилен склад в Русе разполага с обширен паркинг, прекрасна логистика и възможности за обслужване, разтоварване и товарене на камиони до 25 тона. Базата е с разгъната площ от 5000 кв. м и е оборудвана по всички правила за съхранение на специални продукти. В нашата база разполагаме с минусови и плюсови камери с големи размери и температурни диапазони от -20°С до +6°С, климатизирани складове за разнообразие от хранителни продукти, голям брой стелажи и палета, изцяло автоматизирани товаро-разтоварни рампи, с възможност за ръчно товарене и разтоварване. На клиенти предлагаме и различни обособени зони за обработка на замразени или пресни плодове.

Опитният ни екип извършва пълно портфолио от услуги – съхранение, палетизиране, сортиране и комисиониране на товари. Ние Ви предлагаме комплексни и гъвкави услуги в съответствие с нуждите и изискванията на Вашия бизнес. На нас може да разчитате и за транспортни услуги с първокласни и нови хладилни камиони. Ние вярваме във възможностите на българския бизнес и затова компанията Мегафрукт Логистик реализира инвестиция, като закупи 16 модерни хладилни полуремаркета, които са надлежно оборудвани с групажни щендери, термограф и възможност за палетообмен.

Защо избирате нашата компания за Ваш доверен партньор? Ние Ви предоставяме невероятни възможности да изнасяте и внасяте стока в България и ЕС, осигуряваме Ви истински надеждно съхранение на продукцията Ви и така намаляваме значително неблагоприятните загуби. Предлагаме гъвкави условия за транспорт и логистика и работим с атрактивни, ниски цени.

  • хладилен склад